Zorg
Sinds kort bieden wij volwassenen een mogelijkheid voor dagbesteding of activerende begeleiding bij ons op de boerderij. We vinden het belangrijk dat mensen worden gezien, onderdeel kunnen zijn van een groter geheel en kunnen genieten op de plek waar wij dit ook altijd doen.

Boerin Sandra beschikt, door haar 40 jaar ervaring in de zorg, over alle facetten die een dagbesteding nodig heeft. Ze werkt dan ook al jaren als verzorgende IG op een dagbesteding in een verzorgingshuis.
Hoog tijd om haar kennis thuis ook toe te passen.

Doelgroep

Volwassenen die door lichamelijke beperkingen en- of een vorm van dementie niet in staat zijn zelf een fijne dagbesteding te organiseren kunnen bij ons terecht.  Ook kunnen we wellicht iets betekenen voor het thuisfront, om te ontlasten in de mantelzorg. 

 

 

 

Activiteiten

Wij vinden het belangrijk om persoonsgericht te werken met de mensen. Wij richten ons op wat de mensen nog willen en kunnen. Samen koffie drinken, de krant doornemen, eten en spelletjes doen bij de boerin in huis. De mensen kunnen lichte werkzaamheden uitvoeren voor de boerderijwinkel,  bijvoorbeeld spruitjes afwegen en eieren inpakken. Daarnaast kunnen zij de boer ondersteunen met lichte werkzaamheden. Hierbij valt te denken aan vegen en kalverenhokjes uitmesten. Er is ook altijd ruimte om lekker te knuffelen met de kalfjes, hond en katten.

 

 

 

 

Openingstijden

Wij zijn twee dagen per week open, op de dinsdag en donderdag van 09:30 tot 15:30 uur. In overleg zijn er mogelijkheden voor vervoer.

Contact
Wij zijn aangesloten bij Pluzorg. Heeft u interesse? Zoekt u een plekje voor uzelf of iemand anders? Neem gerust contact op met Sandra 0623681468